PAY ONLY TRADE PRICE WHEN YOU BOOK YOUR STUNNING NEW KITCHEN IN MAY.  TALK TO ONE OF OUR TEAM TODAY

Hit enter to search or ESC to close

A NATURAL & FRESH SPACE

THE PERFECT FAMILY SANCTUARY - Q-BIX

This kitchen makeover was part of a larger family home renovation of the living and dining room. The design brief for Designer Dominic was to make the whole area more functional for family life and the growing family. With light and bright cabinetry and wooden ascents included to compliment the native timber flooring the kitchen is a stand-out in this home.

A wall was removed and the floorplan was opened up into an open-plan area to maximise the stunning views of the bush/ocean when you are enjoying the kitchen space.
Seating was included around the breakfast bar for kids/guests to sit at and engage with while the kitchen is being used and a clever separate pantry and breakfast station positioned behind tall wooden doors was designed for the kids to sort themselves out in the busy morning routine and to free up space in the main kitchen area.